Cursus Nederlands op de werkvloer voor je Poolse collega’s

‘In company’ cursussen

Werken er in jouw organisatie veel Poolse arbeidskrachten? Spreken zij geen of gebrekkig Nederlands? Wil je ervoor zorgen dat de communicatie in jouw bedrijf beter verloopt?

Kiest dan voor dé praktische cursus Nederlands op de werkvloer voor de Poolse medewerkers. Het TTC is gespecialiseerd in cursussen Nederlands voor Polen op de werkvloer.

Veel misverstanden komen voort uit communicatieproblemen door taalbarrières. Medewerkers kunnen hierdoor ongelukkig of gestrest worden, waardoor ziekteverzuim kan ontstaan. Door een cursus Nederlands in jouw organisatie aan te bieden, bouw je mee aan een prettige werksfeer, verbeterde communicatie en efficiënt werken.
Met de praktische taalcursus leert het TTC jouw Poolse medewerkers binnen enkele weken Nederlands te spreken op de werkvloer.

Inhoud ‘in company’ cursus

Wil je dat TTC een cursus Nederlands op maat verzorgt in jouw bedrijf?

Het TTC zorgt ervoor dat de deelnemers niet alleen de basiswoorden en grammatica leren, maar ook het begrijpen van de werkinstructies. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het activeren van de spreekvaardigheid. Tevens bevat de cursus Nederlands ook informatie die handig is voor Poolse medewerkers op de werkvloer in jouw organisatie. De specifieke cultuur van jouw bedrijf wordt dan ook in de cursus meegenomen.
Het Nederlands dat de Poolse cursist bij ons leert is de gewone spreektaal. We hebben een speciaal leerprogramma ontwikkeld voor Polen die Nederlands willen leren. Het leerprogramma start met A0 – absolute beginners en eindigt met B2 – extra gevorderden. De leerboeken zijn speciaal voor Poolstaligen geschreven. Bovendien bieden we een digitale leeromgeving. De cursus Nederlands in groepsverband is geïntegreerd met de cursus op e-platform.

Voordelen van een ‘in company’ cursus

 1. De cursus vindt plaats op een door je gekozen locatie: in jouw organisatie, een locatie van TTC of een willekeurige andere locatie.
 2. De lestijden en frequenties zijn op maat afgestemd. Afhankelijk van de behoeften.
 3. Er wordt gebruik gemaakt van een compleet verzorgd lesmateriaal, aangepast aan de behoeften van de cursisten. De woordenschat kan zich hierbij richten op een bepaald beroep en branche. Wij zorgen voor een prettige sfeer in de les met veel praktische voorbeelden en anekdotes.
 4. Tijdens de cursus vinden er regelmatig tussentijdse evaluaties plaats met de opdrachtgever.
 5. TTC is OOM en STOOF erkend. Er zijn mogelijkheden tot het aanvragen van subsidies.
 6. TTC is CRKBO erkend. Dat houdt in dat TTC voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
 7. Certificaat

  Na afloop van de cursus ontvangt iedere deelnemer, bij voldoende aanwezigheid en betrokkenheid, een certificaat. Op het certificaat vindt u de eindbeoordeling, dus het door de cursist behaald niveau.

  Cursusrooster en locaties

  Klik hier voor het actuele cursusrooster Nederlands voor Polen en om een cursus bij u in de buurt te vinden.

Ons aanbod

Klassikale cursussen
Klassikale cursussen

Groepscursussen Nederlands voor Poolstaligen Op verschillende locaties in heel Nederland geeft TTC groepscursussen Nederlands voor Polen. De cursussen Nederlands worden gegeven door hooggekwalificeerde leraren met een Poolse achtergrond. In een klassikale omgeving leren Poolse cursisten Nederlands voor volwassenen. Bovendien heeftLees meer

Individuele cursussen
Individuele cursussen

Privélessen Nederlands voor Polen  Heb je een cursus op maat nodig? Een cursus die rekening houdt met jouw agenda, verwachtingen en behoeftes? Kies dan voor privélessen Nederlands bij TTC. Het TTC houdt namelijk rekening met jouw agenda. Ook het roosterLees meer

Online consult
Online consult

Taalconsultaties Het TTC is er ook voor je als je een klein taalprobleem of dringend advies nodig hebt. Je kan dan gebruik maken van de online consultaties Nederlands. Via een videoverbinding heb je 45 minuten contact met een van onze vakkundige docenten.Lees meer

ONZE KLANTEN