Online Nederlands voor Polen

rsz_img_0015Heb je geen tijd of geen mogelijkheden om een klassikale cursus Nederlands in groepsverband te volgen? Geen probleem. Ook dan biedt TTC dé oplossing.

Online cursussen

Online cursussen Nederlands voor Polen zijn bedoeld voor iedereen die op een plezierige en efficiënte manier Nederlands wil leren. Je leert in je eigen tempo en wanneer het je uitkomt. De lessen kunnen aan de individuele mogelijkheden en behoeftes aangepast worden.

Binnen één niveau zijn er acht online lessen die meestal via Skype gegeven worden. Daarbij krijg je als cursist ook toegang tot de applicatie op de e-platform. Talen Training Centrum heeft een applicatie ontwikkeld om Nederlands vanuit Pools snel en effectief te leren. Deze applicatie is gebruiksvriendelijk en makkelijk te hanteren, en het hoeft niet geïnstalleerd te worden. Je leert Nederlands op een actieve manier. De bijhorende animaties helpen het leermateriaal beter te onthouden, maar ze zijn ook als ontspanning bedoeld.

Young woman showing “hello” gesture to somebody talking by Skype

Zelf oefenen
Grammaticale tabellen en duidelijke voorbeelden zijn dé ideale middelen om Nederlandse grammatica onder de knie te krijgen. Bij elke les horen schriftelijke oefeningen om foutloos te leren schrijven. Door verschillende soorten oefeningen leert de cursisten veel nieuwe woorden en uitdrukkingen die handig zijn in het dagelijks leven en op de werkvloer. Uitspraak en de spreekvaardigheid worden tijdens de online lessen, meestal via Skype, geoefend.

 

Contact en aanmelden

Meer weten? Bel ons 035-6021144 of 0616518940. Wij spreken ook Pools. Mailen kan ook gerust. Mail: online@talentraining.nl Of schrijf je gelijk in: Inschrijfformulier