Pools groepslessen

Ben je op zoek naar een super effectieve cursus Pools? Bij het TTC  kun je in kleine groepen (beter) Pools leren spreken.  cursussen pools

Kleine groepen

In deze cursus spreek je vanaf de eerste les Pools. Je leert in het Pools deelnemen aan gesprekken over allerlei onderwerpen, die variëren van alledaagse tot actuele en spraakmakende zaken.

Grammatica komt aan de orde waar dat nodig is. De groepen zijn klein, zodat je intensief kan communiceren en je spreekvaardigheid snel verbetert.

De cursus bestaat uit modules. Een module bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur (in totaal 20 uur les). De lessen worden één keer per week gegeven. 

Zie het rooster hier.

Nederlands sprekende docent

Je docent spreekt ook Nederlands, dus je kunt hem of haar vragen in je eigen taal stellen als dat in het Pools nog te moeilijk is.

Inschrijven

Weet je dat er in het Pools veel woorden zijn, waarvan de uitspraak zeer vergelijkbaar is met de woorden in het Nederlands?

In het boekje vindt je 111 woorden die op elkaar lijken. Zo kan je ervaren dat het leren van de Poolse taal niet zo enorm lastig is. Dit boekje kan je gratis downloaden. De link vind je hier onder.