Pools eendaagse spoedcursus

Gun jezelf Pools spreken

spoedcursus pools

 

Eendaagse spoedcursus Pools voor beginners. Deze cursus duurt vijf uur. De groepsgrootte: maximaal 9 personen. Kijk waar en waneer hier .

Na één dag zal je genoeg kennis hebben om eerste praatjes te kunnen maken, makkelijke vragen te stellen en eenvoudige Poolse teksten te herkennen. Deze cursus is zeer praktijkgericht. Geen droge grammatica. Wat je leert ga je meteen gebruiken in situaties die je in het dagelijks leven ook tegenkomt. Wij beginnen jouw introductie van de Poolse taal precies daar waar Nederlands en Pools op elkaar lijken qua structuur en woorden. De voorkennis Pools is niet nodig.

 

Als je op vakantie of familiebezoek gaat naar Polen en je wilt daar gemakkelijk contact leggen dan is deze cursus Pools een ideale start voor je.

Heb je op de werkvloer veel contacten met de Poolse collega’s? Dan is jou basis kennis Pools goud waard.

Na één dag:

  1. Je kan al een eenvoudig gesprek in het Pools voeren.
  2. Je versta basis zinnen in het Pools.
  3. Je beheerst een woordenschat van meer dan 300 woorden.

Inschrijven of direct reserveren via webwinkel.

Pools cursusrooster.

 

 

Weet je dat er in het Pools veel woorden zijn, waarvan de uitspraak zeer vergelijkbaar is met de woorden in het Nederlands? In het boekje vindt je 111 woorden die op elkaar lijken. Zo kan je ervaren dat het leren van de Poolse taal niet zo enorm lastig is. Dit boekje kan je gratis downloaden. De link vind je hier onder.