E-platform

E-platform - 24/7

Wil jij of jouw werknemer graag geheel zelfstandig online aan de slag? Via een van onze sites kun op het e-platform werken - een digitale cursus Nederlands voor Polen. Dit e-platform is ontwikkeld op basis van de bestsellers “Niderlandzki krok po kroku “, “Niderlandzki drugi krok” van Agata van Ekeren – Krawczyk en “Mów co chcesz po holendersku” van Izabela Sołtys.

summer holidays, education, campus and teenage concept - smiling female student in black eyeglasses with folders and group in the back

Inhoud e-platform

De cursus Nederlands voor Poolstaligen op het e-platform is online beschikbaar. Je kan hem zowel via je laptop of je smartphone bereiken.

Zo kun je dus de taal leren waar je wilt, wanneer je het wilt en zo lang als je wilt! Dat is de e-learning. Op onze e-platform vind je theoretische kennis, honderden verschillende oefeningen, audio-opnames, animaties en toetsen.

Om ook de uitspraak en spreekvaardigheid te kunnen oefenen, kun je kiezen voor taalconsultaties  via Skype met een van onze docenten, die jou zal helpen met al je taalproblemen en onzekerheden.

Overal beschikbaar

Via internet heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot het e-platform. Doordat je niet plaats en tijd gebonden bent, is de cursus altijd voorhanden. Op ieder vrij moment van de dag heb je de mogelijkheid om Nederlands te leren. Of je nu in de trein zit, in de wachtkamer van de dokter, of gewoon lekker op je eigen bank- ieder vrij moment kun je benutten om Nederlands te leren

Omvang e-learning

De gehele e-learning bestaat uit modulen zoals de cursussen in groepsverband. Wil je graag wisselende leermogelijkheden hebben, bijv. één keer in een lokaal met de groep en een docent en de andere keer rustig thuis leren? Dat kan gemakkelijk, want de modulen in groepsverband overeenkomen met de modulen op e-platform.

Wil je direct starten met leren? Bezoek dan onze webshop.