Over TTC

Docenten

Wie geven de trainingen?

De taaltrainers zijn vooral moedertaalsprekers met een HBO/universitaire opleiding. Zij hebben ervaring met en zijn deskundig in het trainen van volwassenen en kinderen.

Onze docenten hebben kennis van de Nederlandse taal, ervaring en affiniteit met het geven van trainingen in de business-to-business markt, klantgerichte instelling, flexibiliteit, representativiteit en een gestructureerde manier van werken. Ze zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de betreffende taal en hebben uitstekende communicatieve vaardigheden.

De docenten voor individuele training worden geselecteerd uit een team van hoogopgeleide mensen die veel ervaring hebben met het begeleiden en motiveren van de cursisten.

Prijzen

Talen Training Centrum uit Soest genomineerd voor Dutch Polish Trade Award 2009.

Teresa Jaskólska

Op 27 oktober 2009 werd bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen een prijs uitgereikt van de Dutch Polish Trade Award 2009 (DPTA).
De DPTA is een initiatief van het Nederlands-Pools Centrum voor Handelsbevordering (NPCH) in Den Haag en de Nederlands Poolse Kamer van Koophandel in Warschau en wordt georganiseerd in samenwerking met de Poolse Ambassade.

De DPTA werd dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. De Award heeft tot doel de economische relaties tussen Nederland en Polen positief voor het voetlicht te brengen en verder te stimuleren. De DPTA wordt uitgereikt aan de Nederlands-Poolse onderneming die op vindingrijke, innovatieve en succesvolle wijze zakelijke activiteiten in Polen heeft ontwikkeld. Dit jaar voor het eerst konden ook Poolse ondernemers die actief zijn in Nederland meedingen naar de prijs.

Dé kans voor een relatief kleine onderneming als het Talen Training Centrum om zijn activiteiten te laten zien. En met succes! Hoewel de winnaar ‘Zeelandia’ is geworden, ontving Mevrouw Teresa Schothuis – Jaskólska veel felicitaties voor de nominatie van haar bedrijf.

Bekijk de film

 

Partners

  • Ambasada Polski w Holandii
  • pivot4business p4btech
  • Levende talen
  • Doradztwo Anna
  • fcemigranci almere polska druzyna piłkarska w holandii
  • Luxada