Gemakkelijk Pools

Gemakkelijk Pools leren?

Spreek je nog geen Pools? Als je met vakantie naar Polen gaat, kan de visite bij je Poolse familie een ramp zijn. Iedereen vermaakt zich en je begrijpt niet waarover ze het hebben. Je kan je niet met hen allen amuseren. Je voelt je uitgesloten.polska mapa

Tot de vakantie is nog tijd om deze situatie te voorkomen. Ook jij kan volledig je plezier in Polen beleven. Het enige wat je moet doen, is de juiste taalstudie methode kiezen!
Met de studie Pools kan je direct beginnen. En je hoeft niet veel te investeren. We hebben besloten voor april een extra bijzondere actie te bedenken speciaal voor liefhebbers van de Poolse taal.

 

“Gemakkelijk Pools – de eerste stap” een leerboek met audio opnamen en gratis oefeningen op e-platform. okladka gemakkelijk

Profiteer van 50% korting, 10 dagen geldig met de code Pools. Wees er snel bij!

Liever een classicale cursus Pools in groepsverband? Je bent welkom in Soest of Den Haag. Zie rooster.

Of privé les?   Voor meer advies neem contact met ons op.

Hartelijke groeten
Teresa & team TTC

Ik doe m’n best om deze informatie over Pools leren zo relevant mogelijk te maken voor je. Als je al Pools spreekt, klik dan even op de link hieronder die wel bij jou past, dan stuur ik je voortaan deze mails over cursussen Pools voor beginners niet meer.

21.04.2017

Gemakkelijk Pools