Voor bedrijven

TTC beproefde leermethode

 

De TTC-methode zorgt ervoor dat je snel en effectief een vreemde taal leert spreken. Het leermateriaal is in ons Talen Training Centrum ontwikkeld en in de vorm van boeken uitgegeven: “Niderlandzki krok po kroku “,“Mów co chcesz po holendersku”, “Niderlandzki drugi krok”. Deze boeken zijn heel populair, ook bij vele Nederlandse opleiders.

Op basis van deze boeken is een applicatie ontwikkeld en geïntegreerd op het e-platform.

 

Voordelen van een ‘in company’ cursus

  • Er wordt gebruik gemaakt van compleet verzorgd lesmateriaal, aangepast aan de behoeften van de cursisten.
  • De woordenschat kan zich hierbij richten op een bepaald beroep en branche.
  • Wij zorgen voor een prettige sfeer in de les met veel praktische voorbeelden en anekdotes.
  • Tijdens de cursus vinden er regelmatig tussentijdse evaluaties plaats met de opdrachtgever.
  • TTC is OOM, TAALAKKOORD en STOOF erkend. Er zijn mogelijkheden tot het aanvragen van subsidies.
  • Dat houdt in dat TTC voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
Klassikale cursussen

vanaf 1 persoon

vanaf € 305,00

meer...

Online cursussen

vanaf 1 persoon

vanaf € 280,00

onder begeleiding van een docent

meer..

E - learning

vanaf € 80,00

beperkte controle over de voortgang

 

meer...

 

 

Het TTC is gespecialiseerd in cursussen Nederlands vanuit het Pools.

Voor jouw Poolse collega’s bieden we cursussen Nederlands vanuit het Pools aan. Een vreemde taal vanuit de moedertaal leren is volgens internationale onderzoek bijzonder effectief.

Talen Training Centrum heeft een applicatie ontwikkeld om Nederlands vanuit het Pools snel en effectief te leren. De digitale leeromgeving geeft de cursisten de mogelijkheid om nog meer tijd aan het Nederlands te besteden, onafhankelijk van de plaats waar ze zich bevinden. Snel, toegankelijk, makkelijk! Deze applicatie is geïntegreerd in het leerprogramma cursussen klassikaal en online. Vanaf A0 tot / met B1.

De leerboeken zijn speciaal voor Poolstaligen geschreven. Bovendien bieden we een digitale leeromgeving. De cursus Nederlands in groepsverband is geïntegreerd met de cursus op e-platform.

 

 

Cursussen Nederlands NT2

Werken er in jouw organisatie veel buitenlandse arbeidskrachten? Spreken zij geen of gebrekkig Nederlands? Wil je ervoor zorgen dat de communicatie in jouw bedrijf beter verloopt? Veel misverstanden komen voort uit communicatieproblemen door taalbarrières. Medewerkers kunnen hierdoor ongelukkig of gestrest worden, waardoor ziekteverzuim kan ontstaan. Door een cursus Nederlands voor de buitenlandse collega’s in jouw organisatie aan te bieden, bouw je mee aan een prettige werksfeer, verbeterde communicatie en efficiënt werken.

 

 

Cursussen Pools vanuit het Nederlands

Je wilt de Poolse taal leren spreken om zakelijke of persoonlijke redenen? Maar wel zo snel, zo plezierig en zo voordelig mogelijk? Dan zit je goed bij het TTC. Bij ons leer je in korte tijd en op een ontspannen en innovatieve manier het Pools spreken in alledaagse situaties. Het TTC is gespecialiseerd in cursussen Pools vanuit het Nederlands. Tijdens deze cursus leer je Pools aan de hand van allerlei interessante onderwerpen. TTC heeft een speciaal leerprogramma ontwikkeld voor Nederlanders die Pools willen leren. De e-learning is een fantastisch onderdeel van deze cursus. Aan de hand van allerlei thema’s en onderwerpen leer je naast de Poolse taal meer over de Poolse cultuur.

Nederlands NT2