TTC leermethode

LEER DE TAAL met TTC   

TTC beproefde leermethode

De TTC-methode zorgt ervoor dat je snel en effectief een vreemde taal leert spreken. Het leermateriaal is in ons Talen Training Centrum ontwikkeld en in de vorm van boeken uitgegeven: “Niderlandzki krok po kroku “,“Mów co chcesz po holendersku”, “Niderlandzki drugi krok”. Deze boeken zijn heel populair, ook bij vele Nederlandse opleiders.

Op basis van deze boeken is een applicatie ontwikkeld en geïntegreerd op het e-platform.

Er zijn een aantal manieren om bij het TTC een taal te leren. Cursussen kunnen in-company plaatsvinden, de cursist kan online leren onder begeleiding van een docent of geheel zelfstandig het e-platform gebruiken. Afhankelijk van het budget en de tijdsmogelijkheden kan de cursist de juiste leervormen kiezen die voor hem geschikt zijn. De verschillende TTC cursussen zijn zo ontworpen dat ze bij elkaar aansluiten en naar behoefte gewisseld kunnen  worden. 

Leren communiceren in het Nederlands of in het Pools is veel meer dan alleen het leren van de taal. In deze cursussen houden we rekening met de cultuurverschillen en mentaliteitsverschillen. Voordat een cursist een cursus bij het TTC gaat volgen, is het mogelijk dat een van onze docenten een intakegesprek met de cursisten zal voeren.

TTC Talen Training Centrum staat ​​vooral bekend om cursussen Nederlands voor Polen, maar wist je dat we ook in-company cursussen Nederlands verzorgen vanuit het Engels? En dat TTC verschillende vormen van cursussen Pools vanuit het Nederlands aanbiedt?

 

Voordelen van een ‘in company’ cursus

Er wordt gebruik gemaakt van compleet verzorgd lesmateriaal, aangepast aan de behoeften van de cursisten. De woordenschat kan zich hierbij richten op een bepaald beroep en branche. Wij zorgen voor een prettige sfeer in de les met veel praktische voorbeelden en anekdotes.

Tijdens de cursus vinden er regelmatig tussentijdse evaluaties plaats met de opdrachtgever.

TTC is OOM, TAALAKKOORD en STOOF erkend. Er zijn mogelijkheden tot het aanvragen van subsidies.

Dat houdt in dat TTC voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Instroom op het juiste niveau

De cursisten kunnen instromen op verschillende niveaus. Voorafgaand aan de cursus stellen wij samen het startniveau vast. Op aanvraag kunnen we een intakegesprek met de cursisten houden.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedere deelnemer, bij voldoende aanwezigheid en betrokkenheid, een certificaat. Op het certificaat vindt u de eindbeoordeling, dus het door de cursist behaalde niveau.

Voor het bepalen van de instap- en eindniveaus werken wij met het Europese Referentiekader CEF-niveaus (Common European Framework).

Cursusrooster en locaties voor openinschrijving

Heb je een collega die liever op een TTC locatie een cursus Nederlands wil volgen? Klik hier voor het actuele cursusrooster Nederlands voor Polen om een cursus in de buurt te vinden.